3 yıldır İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve özellikle AKP’nin politikaları ile ilgili yaptığı sert açıklamalarla gündemden düşmeyen Semih Tayfur, ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, ANTALYA İL BAŞKANLIĞI adaylığını açıkladı. Daha önce de il başkanlığı için adı geçen fakat AKP’nin il başkanı olmaması için bütün mücadeleyi verdiği Semih Tayfur, adaylığını ilk olarak kendi yönetimi ile paylaştı.

İŞTE SEMİH TAYFUR’UN ADAYLIK SÖZLERİ:

Değerli dava arkadaşlarım;

3 yıl önce bana verdiğiniz ve benim için çok değerli olan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevini, onurla ve gururla bugüne kadar birlikte getirdik.

 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ne bir adım arkasında, ne bir adım önünde, her daim yanında yürümek adına bu bayrak yarışında, partimizin Antalya il başkanlığımızın bayrağını taşımak amacıyla ilçe başkanlığı görevinden istifa ediyorum ve İyi Parti Antalya İl Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum.

 

Cesurlar hareketinin bir parçası olarak, birilerine rağmen, cesaretimizle, Genel Başkanımızın gösterdiği yolda kararlı adımlarla yürüyeceğiz.

 

Durakta bekleyenlere inat, hizmet yarışına dahil olup; Başaracağız inşallah! Birlikte başaracağız! Allah bizi bu kutsal yolda utandırmasın, hepimizin yardımcı olsun!